Selecteer een pagina

Geloof jij in wat je doet?

 

Het is 2007, En op heerlijke vakantie in Finland. We zitten als gezin aan het laatste diner in Finland, de volgende dag vliegen we terug. Na jarenlange mantelzorg én druk leven is dit een welkome en bijzondere vakantie met kanovaren op één van de 1000 meren die Finland kent, kampvuurtjes, voor het eerst vissen, op een Quat rijden, natuur en rust met lekker eten en bijzondere plekken bezoeken in Fins Lapland. Tijdens het diner word ik binnen een paar uur steeds zieker, gaat alles draaien, begin ik te trillen en moet ik met gillende sirene naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis; ruim een uur rijden. Artsen kunnen mij daar niet verder helpen en sturen mij  met spoed naar een Universiteitsziekenhuis in Oulou, nog een uur in de ambulance.

En dan BAM!! Paniek!! Hartstilstand. Ik kan niet meer zelfstandig ademen. Ik moet nu vechten voor mijn leven. Veel paniek, bloedtransfusies, reanimatie….slangen overal veel rennende artsen….wegzakken in een coma!!  De dagen erna heb ik er veel van ‘gezien’.

Het échte leven stond ineens voor de deur!

Alles veranderde! 

Na 10 dagen werd ik gelukkig weer wakker en na een lang revalidatieproces van anderhalf jaar, begon ik aan mijn tweede leven. DOODENG! Ik had wel een besluit genomen; ik kon mijn echte leven gaan leiden zoals ik die wil en zich had aangediend na deze ervaring. Natuurlijk heeft dat vergaande en verdrietige consequenties gehad die ik niemand toewens. Na tien jaar kan ik nu zeggen ‘het was het meer dan waard’. Ik heb geleerd door al die angsten en onzekerheden te gaan en het gewoon te doen; mijn leven opnieuw in te richten met mijn normen en waarden. Zelfverzekerd zijn was er niet gelijk, ik schaamde mij, voelde mij schuldig en was ik stil. Maar doeltreffende jaren volgden en leerde ik door al mijn angsten heen te gaan, onzekerheid te omarmen en DO IT ANYWAY hoog in het vaandel te houden. Businessopleidingen en coaches hebben mijn innerlijke drive meer dan versterkt en leerde ik enorm veel over sales en marketing. Mijn Big Why om andere businessvrouwen in hun kracht te ondersteunen, richting te mogen geven en ze in hun eigen licht laten staan, kreeg vorm en begon ik langzaamaan mijn droom waar te maken én te leven.

Ik was als een kind zo blij toen mijn eerste Creatieve Online Trainingen op de Academy zéér succesvol bleken en mijn  Ebook veel werd gedownload. Alles wat ik had geleerd over ideale klanten, funnels, frontends , backends, highends, know-like-trust en call to actions, bleken allemaal waar te zijn!

En toch…

Je kent misschien het gevoel wel dat er nog veel meer in zit; zo’n God-damn-feeling deep- down! Een knoop in de maag hebben en onrustig zijn. Je afvragen doe ik het hier voor en is dit het nu? Ik piekerde en stond zeker niet in mijn kracht.

Door verdere ontwikkelingen met het aangaan van opleidingstrajecten en te gaan netwerken bleken mijn drijfveren en DROMEN nóg groter…It Scared the hell out of me! Dit gevoel heeft mij vaak overweldigd én verlamd! Het zijn van die momenten waarin je het eindpunt heel helder kan zien, maar….de weg er naar toe nog zó onduidelijk was. Ik wilde met name anderen helpen hun bigger why te vinden, hun passie te (her)ontdekken, meer in hun kracht te zetten. Te behoeden voor valkuilen waar ik met open ogen ben ingelopen. Weer GROOTS te leren DROMEN (universum luistert altijd mee hé)! Dat had ook als consequentie ‘KILL YOUR DARLINGS’…. en besloot ik te stoppen met mijn creatieve online trainingen.

Nu ik mentor ben en ondernemers help om vanuit hún hart hun business te laten groeien, vraag je je misschien af, die heeft makkelijk praten. Laat me je gerust stellen; ik ben geen slimme marketeer of heb handige salesmachine.  Ik weet inmiddels wat werkt door eigen ondervindingen die soms niet leuk waren. Ik weet dat er altijd een hartsverbinding moet zijn voor succes, dat het committment er moet zijn op zowel persoonlijk als op zakelijk niveau te kunnen groeien. Dat je groot moet WILLEN dromen. Ik weet inmiddels dat perfectie je vijand is en je niet verder zal helpen in je business. Je moet gewoon in het diepe  springen…SO…JUMP!

Nou, gelukkig hoef je er niet voor dood te gaan zoals ik (beter van niet hé), maar je kunt nu wel stappen gaan zetten om je Big Why, je passie en missie te vinden en verder te ontwikkelen, persoonlijk te groeien om je business nóg steviger in het zadel te helpen.

Uiteindelijk, als je groot wilt dromen en persoonlijk wil groeien en committed bent, JUST JUMP. Dat hoef je niet alleen te doen; samen kom je immers verder. Next level is calling!

 

Wat is jouw Life Changing Experience en Big Why?

Laat hieronder je reactie achter in de comments.

Deel jouw verhaal. Wie weet kan je een ander laten shinen of geef je inspiratie…

Laten we elkaar helpen…

0 reacties