Selecteer een pagina

Heerlijk toch die geur van zonnebrandcrème op je huid waar dan de zon haar warmte laat voelen. Alle mensen heerlijk buiten waar de vogeltjes fluiten, genietend van de eerste zomerse dagen in mei. Je kan gewoon zien dat de mens er van opknapt. (Bijna) geen chagrijnig gezicht te zien. Veel meer glimlachen en wat mij ook opvalt veel meer mensen die je aankijken en gedag zeggen als je elkaar passeert. Het voelt alsof we echt verbinding zoeken met elkaar om het genieten te delen met de ander. De wereld ziet er echt letterlijk een stuk zonniger uit.

 

Naar buiten toe

Valt het jou ook op dat zodra het mooier weer wordt dat je veel liever dingen doet die je echt leuk vindt? Dat je zin hebt om naar buiten te gaan. Lekker de tuin in en de boel de boel te laten. Dat je met gelijkgestemde mensen leuke dingen wilt gaan doen. Dat je op kantoor zit of in een meeting en je verlangend naar buiten kijkt!

Dat het toch zo mooi zou zijn als je alle leuke dingen kan combineren. Dat ondernemen gewoon doen is wat je leuk vindt!

 

Wat als…

Wat zou het voor jou betekenen als je kan doen wat je zou willen doen?
Waar zou je dan zijn… en met wie?
En wat is het, dat je dan zou willen doen?

Maar nog belangrijker! Wat heb je nodig om je droomdoel te kunnen bereiken?
Welke stappen zou je moeten zetten.
En wie kan jou daarbij helpen?

 

Claim je tijd!

De eerste stappen zou je echt zelf moeten zetten. De ene stap voor de andere stap om verder te komen. En het begint met de juiste mindset…

Als jij het gevoel hebt dat je teveel te doen hebt in te weinig tijd, doe dan vooral niets en neem de tijd. Claim jouw ME-time! Sta bijvoorbeeld ’s ochtends eerder op en ga naar buiten. Ga met vol bewustzijn genieten van dat moment. Trek je wandelschoenen aan of pak de fiets en ga erop uit. Ga jouw avontuur ontdekken. En weet je wat het mooiste is wat er met je gebeurt? Je krijgt nieuwe inspiratie, nieuwe ideeën en je komt misschien zelfs iemand tegen die door jou wordt geïnspireerd.

Zo kan je helderheid krijgen op de dingen die je te doen staan, je creëert rust en focus.
En dat niet alleen. Jij bent het waard om dit voor jezelf te claimen.

 

Echte vrijheid is het vermogen om het jezelf waard te vinden!

 

Next step

Als jij jezelf kunt visualiseren in de gewenste situatie die jij wilt bereiken, dan kan jij ook een plan maken om je droomdoelen te bereiken.

Wellicht zijn er dingen op dit moment die je kan bijsturen om het resultaat te behalen. Een stap op de plaats en in rust en focus kijken waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

Pak echt dat moment voor jezelf en ga letterlijk out-of-the box, ook wel huis of kantoor genaamd, en ontdek wat de omgeving jou kan vertellen over jouw pad die je bewandeld. Neem controle over je eigen leven en keuzes. Je verbreedt je horizon op een ontspannen manier, waardoor je dingen (in)ziet die je anders niet zo gauw zou zien.

Ervaar de vrijheid die het je geeft, door ME-time te claimen. You’re so worth it!

 

Deel jouw mooiste ME-time moment en opgedane inzichten om ons allen te inspireren.
Hieronder kan je het kwijt in het reactieveld.

 

Meer lezen? Bestel dan ons boek?

‘Ontdek jouw InnerQueen als Verdienmodel. Het Creatief Managementboek naar Vrouwelijk Leiderschap’.
www.innerqueen.nl

Annemiek en Renate
www.howtobeaqueentrepreneur.com

0 reacties